Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
Szerző |
Üzenet |
noodleey

Csatlakozott: 2005.01.21. Péntek 1:59 Hozzászólások: 675 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2005 Aug. 31 Szerda 13:08 Hozzászólás témája: |
|
|
Másik kérdésem:
Ha vkinek nincs meg igy 3ik felevre mondjuk a 15kredite, akkor kreditpotlonak felvehet egy kötelezöen szabadonvalasztott targyat? Jelen esetben van vki, aki az etikat teljesitette 1. felevben. Most lehet huzos lesz a kredit. Felveheti a filozofiat kisegitonek?
Masik kerdes: ha vki elhasalt vmin ) akkor felveszi most ujra a targyat, es kell fizetnie kreditenkent vmit ha allamilag finanszirozott?
thx  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Deko
|
Elküldve: 2005 Aug. 31 Szerda 13:10 Hozzászólás témája: |
|
|
nekem ha minden igaz megint megvan egy tárgyam, de a kurzusválasztásig megint nem jutottam el...kidobott...
annyi gyors volt, hogy el sem hittem, de ez kb 2-3 percig volt...most be sem lép. egész nap non-stop próbálom... |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Pilla
|
Elküldve: 2005 Aug. 31 Szerda 13:12 Hozzászólás témája: |
|
|
Masik kerdes: ha vki elhasalt vmin ) akkor felveszi most ujra a targyat, es kell fizetnie kreditenkent vmit ha allamilag finanszirozott?
thx [/quote]
Én úgy tudom ismételt tárgyfelvételi díjat kellett fizetni, ha jól emlékszem ez a multkori félévben 500 HUF volt. hogy most mivan, azt nemtom... |
|
Vissza az elejére |
|
 |
wlaszi "az autista" ;)
Csatlakozott: 2003.11.09. Vasárnap 1:00 Hozzászólások: 1687 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2005 Aug. 31 Szerda 13:19 Hozzászólás témája: |
|
|
noodleey írta: |
Másik kérdésem:
Ha vkinek nincs meg igy 3ik felevre mondjuk a 15kredite, akkor kreditpotlonak felvehet egy kötelezöen szabadonvalasztott targyat? Jelen esetben van vki, aki az etikat teljesitette 1. felevben. Most lehet huzos lesz a kredit. Felveheti a filozofiat kisegitonek?
thx  |
Igen, felveheted.
Az államis kritériumokkal nem vagyok teljesen tisztában, de tudtommal nem a 15 kredit a lényeg, hanem, hogy a 3. félév végére(!) meglegyen 40 kredited összesen.
Amúgy tudtommal fizetni nem most kell, hanem amikor kifogytál az államilag finanszírozott 210(?) kreditedből, ergo majd az uccsó félévek valamelyikében...ami ugye azért jó, mert a kredit ára folyamatosan növekszik...
Hmm... nem akarok hülyeséget mondani, (javítson ki az aki pontosan tudja) de lehet, hogy van tárgyújrafelvételi díj....de ismételten modnom, rám nem ezek a szabályok vonatkoznak, lévén KT-sként fullra minden kreditet kifizetek...
Ajánlott olvasmány: JUTÉR szabályzat |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Idi
|
Elküldve: 2005 Aug. 31 Szerda 13:32 Hozzászólás témája: |
|
|
Másik kérdésem:
thx  |
Hali!
Ha nem sikerült a tárgy és újra fel akarod venni, akkor kell fizetni kreditenként egy meghatározott díjat, pl ha a tárgy 5 kredites és a díj 500Ft, akkor értelemszerűen 2500 Ft-ot. Ezidáig a díj 500 cash volt, ez lehet hogy mára már emelkedett. De tuti hogy fizetni kell.
Viszont nekem is lenne egy kérdésem:
Nekem mindenképp fel kell vennem erre a félévre a tesi2-t, de sehol nem találom! Ha valakinek megvan, pls írja le hogy hol!!
És még egy, ami most jutott eszembe! Nem úgy volt, hogy akinek szakmai gyakorlata van, azoknak pénteken lesz suli? Ehhez képest a menedzsment tréning is hétfőn van és a szabadon választható nemzetközi marketing is. Akkor most hétfő lesz a sulis nap? |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Idi
|
Elküldve: 2005 Aug. 31 Szerda 13:35 Hozzászólás témája: |
|
|
Ja, a másik kérdésedre nem válaszoltam. Ha nincs meg beiratkozáskor, vagyis aug. 12-ig a 15 kredited, nem tudtál annyit felvenni, akkor fizetni kell! Van egy alapdíj, kb 25e és erre jön rá kreditenként a lóvé. Nem tudom, hogy most mennyi.
Hát így számoljatok!  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
noodleey

Csatlakozott: 2005.01.21. Péntek 1:59 Hozzászólások: 675 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2005 Aug. 31 Szerda 13:44 Hozzászólás témája: |
|
|
Akkor ha jól értem:
Kell fizetni kreditenkent vmennyi pénzt. Eddig ok.
De akkor ezt most nekem a neptunban kell majd inteznem? es meg most?
Mert siman megengedte, hogy felvegyem a stat1-et, nem irta, hogy meg nem fizettem be az ujratargyfelveteli dijat....pl ez jo lenne ha irna, ha kene
A 40kredittel nekem nincs problemam van mar vagy 60, de majd infozom az erintettnek akkor :/
Thx
Ui: jo8vagyat az ebedhez, aki most kezd hozzá  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Slam

Csatlakozott: 2004.10.18. Hétfő 23:49 Hozzászólások: 179 Tartózkodási hely: Százhalombatta
|
Elküldve: 2005 Aug. 31 Szerda 13:44 Hozzászólás témája: |
|
|
Nos. A rendszer ki****ott lassú. De ment. Néha a szolgáltatás nem volt elérhető, de akkor back, és újra klikk. Úgy működött. Felvettem 5 dolgot. Azért nem tárgyat írok, mert a Men. tréningről és a Váll.i esettenulmányról nem tudom, h micsoda, a Szakdolgozat pedig nem is tárgy, de azért felvettem.
Kérdés: miért hétfői dátumok vannak megadva? Nem az van a gyak-i szerződésben, h H-Cs: munka, P: iskola? Nem teljesen értem. Akkor most H: iskola, K-P: munka? És ezt hogy adjuk be a munkaadónak?
Őket is szopatni akarja a suli?
Asszem' mindenre jelentkeztem, igaz a kurzusokat nem nagyon tudtam megnézni. Most kirakott, újra login-olok. Beengedett. Nagyon jó móka. Pff... |
|
Vissza az elejére |
|
 |
noodleey

|
Elküldve: 2005 Aug. 31 Szerda 13:58 Hozzászólás témája: |
|
|
Na bejutottam neptunba, néztem Idegen nyelv 2-t meg mindig elökövetelmeny ellenörzese sikertelen...
Es penzugynel meg nincs semmi feltöltve, szal megnezni se tudom mit kene befizetni, ha kene  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Deko
|
Elküldve: 2005 Aug. 31 Szerda 14:02 Hozzászólás témája: |
|
|
nekem sem engedi felvenni a nyelvet, mondjuk nekem szakmai 2-röl lenne szó. szépen lassan sok back-et nyomva én is eljutottam addig, hogy nagyjából felvettem a dolgokat. igaz, a szabadon választottaknál nem írja ki, hogy hány kredit, csak a felvett tárgyak listájában derül ki mennyit is ér valójában. remélem a nyelvórákkal kapcsolatban intézkednek, mert nem szeretnék lemaradni... |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Pilla
|
Elküldve: 2005 Aug. 31 Szerda 14:05 Hozzászólás témája: |
|
|
Na bejutottam neptunba, néztem Idegen nyelv 2-t meg mindig elökövetelmeny ellenörzese sikertelen...
Es penzugynel meg nincs semmi feltöltve, szal megnezni se tudom mit kene befizetni, ha kene  |
Nekem tavaly félév végén mondta a Végh Norbi, hogy kell ilyet fizetni, és addig nem kapom meg az indexet (ez kb. vizsgaidőszak előtt 1 nappal volt), amíg nem rendezem a szlát. de a neptumban előtte nem is láttam, meg nem is tudtam róla. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
noodleey

|
Elküldve: 2005 Aug. 31 Szerda 14:19 Hozzászólás témája: |
|
|
Pilla írta: |
Nekem tavaly félév végén mondta a Végh Norbi, hogy kell ilyet fizetni, és addig nem kapom meg az indexet (ez kb. vizsgaidőszak előtt 1 nappal volt), amíg nem rendezem a szlát. de a neptumban előtte nem is láttam, meg nem is tudtam róla. |
Aham értem. Hát gondolom majd ledorgálják a fejem, hogy miert nem fizettem, arra van eszük, hogy a pénzt behajtsák, de arra, hogy a neptun mukodjon legalabb egy napig flottul...arra nincs!
Na mind1, akkor most legalabb nem kell fizetni, ha mondjak megmondom nincs semmi neptunban feltuntetve, vagy siman engedte felvenni a targyat.
----
Deko!
Azt hiszem Te irtad, hogy a szab. valasztottat felvetted?!
Nekem miert nem listaz semmit az a menupont?
Mondjuk en 3ik feleves vok  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Slam

Csatlakozott: 2004.10.18. Hétfő 23:49 Hozzászólások: 179 Tartózkodási hely: Százhalombatta
|
Elküldve: 2005 Aug. 31 Szerda 14:22 Hozzászólás témája: |
|
|
Na mind1, akkor most legalabb nem kell fizetni, ha mondjak megmondom nincs semmi neptunban feltuntetve, vagy siman engedte felvenni a targyat. |
Ez elvileg még csak előtárgyfelvétel vagy mi. Majd a jövő hét elején szépen átfestik pirosra, aztán 3 nappal később törlik a felvett tárgyak listájáról. Tavaly is voltak ilyenek, bár lehet, h nem pénzügyi dolgok miatt. Szóval vigyázz, és légy résen!  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Slam

|
Elküldve: 2005 Aug. 31 Szerda 14:29 Hozzászólás témája: |
|
|
Tök jó!
Kattintok: Kilépés
Válasz: Service Unavailable
Egyébként ha az adategyeztetésnél vmit kipipáltam, akkor miért lehet újra kipipálni a köv. alkalommal? Mi értelme így? Már el is felejtettem, h az előbb mit találtam jónak... |
|
Vissza az elejére |
|
 |
cattish A terapeuta

|
Elküldve: 2005 Aug. 31 Szerda 14:33 Hozzászólás témája: |
|
|
Tratratratraaaaaaa
Sikerült MINDENt felvenni (azt a négy tárgyat).
Szerintem ezekután engem a múzeumban kéne mutogatni...
Melleseleg gyanús, hogy nincs még vége a szekatúrának.
De a gratulációkat szívesen fogadom.  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban. Nem szavazhatsz ebben fórumban.
|
|