Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
Szerző |
Üzenet |
noodleey

Csatlakozott: 2005.01.21. Péntek 1:59 Hozzászólások: 675 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2005 Aug. 29 Hétfő 12:40 Hozzászólás témája: |
|
|
bbence!
Te valami beépített ügynök vagy a karon:D neked bezzeg sikerül.  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
bbence

|
Elküldve: 2005 Aug. 29 Hétfő 12:40 Hozzászólás témája: |
|
|
vip007 írta: |
bbence írta: |
Én már asszem egy tárgyat fel is vettem...  |
Mázlista. Remélem péntek este fél 10 re sikerült  |
Csak a tárgyat, a kurzusválasztásig nem jutottam el.  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
bbence

|
Elküldve: 2005 Aug. 29 Hétfő 12:41 Hozzászólás témája: |
|
|
noodleey írta: |
bbence!
Te valami beépített ügynök vagy a karon:D neked bezzeg sikerül.  |
Ugyan. A pénügyi jogra rátenyereltem, az első tárgyra a listán.  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
vip007

Csatlakozott: 2005.08.28. Vasárnap 23:56 Hozzászólások: 115 Tartózkodási hely: A gép előtt
|
Elküldve: 2005 Aug. 29 Hétfő 12:42 Hozzászólás témája: |
|
|
Milyen böngészőt használtok amúgy? Én mozilla firefoxot |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Moniq22
Csatlakozott: 2005.08.29. Hétfő 8:21 Hozzászólások: 11 Tartózkodási hely: Bp
|
Elküldve: 2005 Aug. 29 Hétfő 12:42 Hozzászólás témája: |
|
|
nekem bejött a főoldal, beírtam azonosítót jelszót aztán belépés után ez jött be:
Server Error in '/hallgato' Application.
--------------------------------------------------------------------------------
Server Too Busy
Description: An unhandled exception occurred during the execution of the current web request. Please review the stack trace for more information about the error and where it originated in the code.
Exception Details: System.Web.HttpException: Server Too Busy
Source Error:
An unhandled exception was generated during the execution of the current web request. Information regarding the origin and location of the exception can be identified using the exception stack trace below.
Stack Trace:
[HttpException (0x80004005): Server Too Busy]
System.Web.HttpRuntime.RejectRequestInternal(HttpWorkerRequest wr) +148
--------------------------------------------------------------------------------
Version Information: Microsoft .NET Framework Version:1.1.4322.2300; ASP.NET Version:1.1.4322.2300 _________________ Moniq22 |
|
Vissza az elejére |
|
 |
noodleey

Csatlakozott: 2005.01.21. Péntek 1:59 Hozzászólások: 675 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2005 Aug. 29 Hétfő 12:44 Hozzászólás témája: |
|
|
jOpera:D
De pl . tavoli asztalkapcsolatot fel se ismeri :O Vagy az megvaltozott? |
|
Vissza az elejére |
|
 |
vip007

Csatlakozott: 2005.08.28. Vasárnap 23:56 Hozzászólások: 115 Tartózkodási hely: A gép előtt
|
Elküldve: 2005 Aug. 29 Hétfő 12:44 Hozzászólás témája: |
|
|
Már látom, hogy bal oldalon fel vannak sorolva, hogy tantárgy,saját adatok, üzenetek stb. Itt újra lehalt, nem enged tovább  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
noodleey

|
Elküldve: 2005 Aug. 29 Hétfő 12:47 Hozzászólás témája: |
|
|
Na megnéztem ie-vel is:D
A lap nem jeleníthető meg.
A keresett lap jelenleg nem érhető el. Lehet, hogy a webhelyen technikai problémák léptek fel, vagy módosítania kell a böngésző beállításait.
Na asszem tényleg lehet vmi kis bibi:DDD nem???!?!  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Idi
|
Elküldve: 2005 Aug. 29 Hétfő 12:48 Hozzászólás témája: |
|
|
Nem tudom hogy csináljátok, én legfeljebb odáig jutok el, hogy beírjam az adataim és kész! Pedig ott mindig elkezdek reménykedni. De minek???
Már tényleg nagyon unom, ezzel megy el az egész napom. Még jó hogy a munkahelyemről nézem, otthon a gatyámat is ráfizetném. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
noodleey

|
Elküldve: 2005 Aug. 29 Hétfő 12:50 Hozzászólás témája: |
|
|
Idi!
En meg addig se jutottam el 2hónapja.  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Idi
|
Elküldve: 2005 Aug. 29 Hétfő 12:51 Hozzászólás témája: |
|
|
noodleey írta: |
Idi!
En meg addig se jutottam el 2hónapja.  |
Akkor nem aggódok!  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
harakiri
|
Elküldve: 2005 Aug. 29 Hétfő 13:03 Hozzászólás témája: |
|
|
Kedves Nebulók!
A mai napon én is szerettem volna felvenni az adott tárgyakat, sajnos ez nem volt megvalósítható, mivelhogy Magyarországon élünk és a csoda Neptun rendszer amelyet egy csoda cég fejleszt nem működik. Ellenben a gondos programozók, tudván, hogy valószínűleg a rendszer nem fog működni határidőre, megleptek bennünket a hibaözenetek felettébb változatosságával. Szinte percről percre újabb és szebb hibaüzeneteket kapunk, ameddig egy szerver újraindítás be nem következik, amikor a böngészőnk csak egyszerűen azt írja ki - NINCS.
10 és 11 óra között mikor már tényleg gáz volt a történet, egyik jól ismert magyar alak, Wellinger Norbertka, a Magyar Rém, (www.amagyarrem.hu) úgy gondolta, hogy habár nem jár csodás főiskolánkba, de szintén okoz egy kis fejtörést a rendszergazdáknak, így 2 darab adsl (128k) végpontról elkezdte megdosolni a neptun rendszerét (sorozatos kérésekkel bombázni) így az már a teljességig elérhetetlen lett. Mivel emberünk rendszeresen bloggol és olvashatunk a fejleményekről, ezért megkértük rá, hogy ugyan mi is idegesek vagyunk, de azért hadd vegyük fel a tantárgyainkat és állítsa le a támadásokat. Norbertka - a magyar rém - ezen kérésünknek eleget is tett, mire a neptun rendszere összeomlott. Lehetséges, hogy ezen támadás tartotta volna életben?
Elemezve a számos hibaüzenetet arra jutottunk, hogy:
A - a neptunosok az újdönsült asp.net-be véletlenül vagy szándékosan bennehagyták a max.connection 100 értéket, ami azt jelenti, hogyha esetleg 101-ként akarunk becsatlakozni - nem fog menni
B - tanult neptunos kollégáink elfelejtették az új időtáblákat betölteni, így ha valaki mégis sikeresen bejelentkezik, úgy az új tárgyakat nem tudja véletlenül sem felvenni, mert ezen félév még nem szerepel a listában. Minek is szerepelne, nosztalgiázzunk...
C - essen pár szó magáról a BMF-ről is. A régi rendszernek is megvoltak a hibái, de legalább valamilyen szinten használható volt. Ezért a jobb intézmények, pl. BME még véletlenül sem tértek át egy még nem tesztelt és valószínűsíthetően magyar mentalitással fejlesztett rendszerre, ugyanis informatikus barátainknak ott volt annyi esze, hogy nem szerettek volna minket feleslegesen hátráltatni.
A jövő nem túl rózsás sajnálatos módon, senki, még a rendszergazdák sem tudják, mikor és hogyan fog működni ezen csodarendszerünk. Üzenjük nekik, hogy az elkövetkezendő 5 szerver újraindítás sem fog segíteni a dolgon, úgyhogy inkább menjenek haza és csináljanak valami értelmeset, amihez értenek - pl. fonjanak kosarat vagy tvzzenek. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
noodleey

|
Elküldve: 2005 Aug. 29 Hétfő 13:08 Hozzászólás témája: |
|
|
Most kapom az infót, hogy Debreceni Egyetemen is gáz van a neptunnal :]Legalább nem vagyunk egyedül  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
vip007

|
Elküldve: 2005 Aug. 29 Hétfő 13:09 Hozzászólás témája: |
|
|
 |
|
Vissza az elejére |
|
 |
noodleey

|
Elküldve: 2005 Aug. 29 Hétfő 13:11 Hozzászólás témája: |
|
|
Fél Magyarország anyázik  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
|