Üdvözöl a Gazdinfo Portál  Gy.I.K.Gy.I.K.         CsoportokCsoportok         KeresésKeresés       ProfilProfil     
   Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned         BelépésBelépés
regisztráció   Regisztráció [ Főoldal ]     [ Hírek ]     [ Letöltések ]     [ Fórum ]     [ Galéria ]     [ Egyéb infók ]     [ KIN-Kupa ]     [ Könyvajánló ]   
"A BMF csodálatos Neptun rendszere"
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 74, 75, 76  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Tanulmányok
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Petya
Szponzor

HozzászólásElküldve: 2005 Aug. 28 Vasárnap 00:52    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Mission Adategyeztetés accomplished. Van még vmi elvégezendő feladat a Tárgyfelvétel megkezdéséig? Rolling Eyes
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
baffia
Szponzor

HozzászólásElküldve: 2005 Aug. 28 Vasárnap 23:10    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Mázlista!!!!
Nekem belépni se sikerül!

Két napja csak 502 Proxy Error...
(Több helyről, több gépről is próbáltam)

wlaszi
"az autista" ;)

HozzászólásElküldve: 2005 Aug. 28 Vasárnap 23:15    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

pár órája még működott ...
most nekem is haldoklik...
holnap reggel meg ez lesz szerintem:

és ezúttal üzenném ezt a fejlesztőknek:
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
vip007

HozzászólásElküldve: 2005 Aug. 28 Vasárnap 23:59    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Pár órája nekem is ment Smile
De már nem Sad Sad

Mi lesz így reggel 8-tól?

A véleményem az egészről Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

A régi legalább ment...
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
bbence

HozzászólásElküldve: 2005 Aug. 29 Hétfő 00:24    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nem csak, hogy ment a régi verzió, de működött is.

Én is remélem nem kell megvárni az adatmódosításra rábólintással (én is változtattam) a tárgyfelvételt.

Egyébként az indexeket mikor kell (lehet) felvenni? Akár már holnap? S akkor ugye be kell firkantani a felvett tárgyakat és visszavinni még a reghéten?

Amúgy tényleg elég béna, hogy a kurzusidőpontokat nem írja ki a felvételnél, hanem majd az órarendből kell sakkozni. No de nem idegeskedem, holnap úgyis minden kiderül.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
vip007

HozzászólásElküldve: 2005 Aug. 29 Hétfő 00:45    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Pontosan, az működött.
Ez a mostani elég körülményes, lehet rajta mit javítani.
Azt hittem én vagyok a láma, hogy nem találom az időpontokat, de megnyugtató, hogy nem. Smile

Télleg, a matek 3 op kut tantárgyat a KGK-nak csak én nem találom, vagy nincs még fent?
Vissza az elejére
wlaszi
"az autista" ;)

HozzászólásElküldve: 2005 Aug. 29 Hétfő 00:50    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

vip007 írta:
Pontosan, az működött.
Ez a mostani elég körülményes, lehet rajta mit javítani.
Azt hittem én vagyok a láma, hogy nem találom az időpontokat, de megnyugtató, hogy nem. Smile

Télleg, a matek 3 op kut tantárgyat a KGK-nak csak én nem találom, vagy nincs még fent?

pár napja én még láttam, de most "Error 503 - Bad gateway"-el eldobja a kérésemet, szóval nemtom megnézni neked :/
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
vip007

HozzászólásElküldve: 2005 Aug. 29 Hétfő 00:57    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Én is láttam, de nem a felveendő tárgyak között, hanem csak ha rákerestem, Igaz, akkor kiadott 2 oldalra valót Shocked

Tárgyfelvétel gomb alatt kiválasztottam azt hogy mutasson minden felveendőt, meg azt is hogy csak gazd infosat, de egyik csoportban sem volt benne Sad Ellenben benne volt sok hülyeség, olyan is, ami már megvan :/

Lehet fogadni, hány fajta hibajelzés lesz még reggel 8-ig?
Eddig 3 fajta volt Twisted Evil
Vissza az elejére
bbence

HozzászólásElküldve: 2005 Aug. 29 Hétfő 07:53    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sok reményt nem látok.
De az indexet azért ma csak fel lehet venni?! Mikor lehet érdemes bemenni vajon?
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Zsu

HozzászólásElküldve: 2005 Aug. 29 Hétfő 07:58    Hozzászólás témája: Index felvétel Hozzászólás az előzmény idézésével

Nem úgy van, hogy csak a regisztrációs héten lehet felvenni az indexet? Nekem ez rémlik... Question

Egyébként nektek így 8 előtt 5 perccel bejön a neptun? Mert nekem Bad gateway-t ír ki Sad

bbence írta:
Sok reményt nem látok.
De az indexet azért ma csak fel lehet venni?! Mikor lehet érdemes bemenni vajon?

vip007

HozzászólásElküldve: 2005 Aug. 29 Hétfő 08:01    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ez az index dolog engem is érdekelne. Nekem mondjuk a reg hét jó lenne.

Most elnézve a neptunt ( 4 perc múlva 8, és bad gateway) Shocked , szerintem a to-n most félre rakták a telefonokat, aki bemegy, azt meg lehet lelövik Smile

Edit1: megelőztek Smile
Edit2: Mostmár megállapítható, hogy ma 8kor nem lesz tantárgyfelvétel Twisted Evil Twisted Evil
Vissza az elejére
bbence

HozzászólásElküldve: 2005 Aug. 29 Hétfő 08:11    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Igaz, igaz, reg hét. Valamiért az volt bennem egészen mostanáig, hogy ez a hét a reghét. Ezek szerint még nincs vége a nyárnak! Very Happy Tök jó, most tényleg örülök, elnéztem magam egy héttel lazán. Semmi gond. Cool
Vissza az elejére
wlaszi
"az autista" ;)

HozzászólásElküldve: 2005 Aug. 29 Hétfő 08:24    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

én már csak azt nem értem, hogy a regisztrációs _hétből_ miként lett 3 nap? Rolling Eyes

Amúgy ha esetleg valaki találkozna TO-ssal, az szerezzen már tőle nyomtatott órarendet minden évfolyamnak(a szokásos helyre még nincs kirakva).
Ezzel talán át lehetne hidalni azt, hogy nem kell klikkolgatni 200x a neptunban míg összeállítjuk az órarendünket, hanem papíron kiválasztjuk azt csók. (akik már utánanéztek a kurzusválasztá menetének, azok tudják miről beszélek)
Persze csupán akkor, ha van, ha oda is adják...és ha el is külditek ide .)
Vissza az elejére
Moniq22

HozzászólásElküldve: 2005 Aug. 29 Hétfő 08:29    Hozzászólás témája: Neptun Hozzászólás az előzmény idézésével

Szerintetek mikor fog működni a neptun? Mert ha így haladunk, akkor nem tudom, mi lesz! Ha valakinek sikerül belépni, vagy egy másik címen kapcsolódni, az szóljon! Köszi!
Idi

HozzászólásElküldve: 2005 Aug. 29 Hétfő 09:18    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Elegem van ebből a sz..ból!!!!
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához
Időzóna: (UTC +1 óra) [DST bekapcsolva]
   Tartalomjegyzék -> Tanulmányok
13 / 76 oldal Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 74, 75, 76  Következő

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.