Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
Szerző |
Üzenet |
Paleee

|
Elküldve: 2008 Jan. 29 Kedd 09:54 Hozzászólás témája: |
|
|
Igen, ez utóbbi engem is érdekelne, ugyanis olyan folyosói mendemondát is hallottam, hogy egyátalán nem lesz :S |
|
Vissza az elejére |
|
 |
okjup
|
Elküldve: 2008 Jan. 31 Csütörtök 13:51 Hozzászólás témája: |
|
|
Hmm, kicsit közel a tárgyfelvétel zárása... Semmi hír nincs ezzel kapcsolatban? |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Dyna
|
Elküldve: 2008 Jan. 31 Csütörtök 19:58 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok! Megüresedett egy hely a SAP-on... Ha kell vkinek, siessen felvenni, bizti hamar elkapkodják... |
|
Vissza az elejére |
|
 |
noodleey

Csatlakozott: 2005.01.21. Péntek 1:59 Hozzászólások: 675 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2008 Jan. 31 Csütörtök 20:18 Hozzászólás témája: |
|
|
Dyna írta: |
Sziasztok! Megüresedett egy hely a SAP-on... Ha kell vkinek, siessen felvenni, bizti hamar elkapkodják... |
Sajna betelt... valaki mindig a neptunon ül?  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Paleee

|
Elküldve: 2008 Jan. 31 Csütörtök 22:32 Hozzászólás témája: |
|
|
Komolyan, ezt én nem is értem egyesek ezt hogy csinálják??? Egész nap málnaszörpöt szürcsölnek és a reload-ot nyomják automat a Neptunra? Én meg elmegyek dolgozni, este hazajövök és mindenrol lemaradok. Egyszer azt veszem észre, hogy megszunik az iskola xD |
|
Vissza az elejére |
|
 |
noodleey

Csatlakozott: 2005.01.21. Péntek 1:59 Hozzászólások: 675 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2008 Jan. 31 Csütörtök 23:32 Hozzászólás témája: |
|
|
Paleee írta: |
Egyszer azt veszem észre, hogy megszunik az iskola xD |
Jó is lenne  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
noodleey

|
Elküldve: 2008 Feb. 04 Hétfő 19:49 Hozzászólás témája: |
|
|
Elmondaná valaki, hogy a 12fobol, hogy lett 15 ember feljelentkezve a kurzusra, és 17 fos a hely? |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Tim
Csatlakozott: 2008.01.09. Szerda 10:17 Hozzászólások: 179 Tartózkodási hely: Bp.
|
Elküldve: 2008 Feb. 04 Hétfő 20:21 Hozzászólás témája: |
|
|
noodleey írta: |
Elmondaná valaki, hogy a 12fobol, hogy lett 15 ember feljelentkezve a kurzusra, és 17 fos a hely? |
Ez tényleg izgalmas Vagy a TO önkényeskedik vagy a fene se tudja... |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Paleee

|
Elküldve: 2008 Feb. 04 Hétfő 20:49 Hozzászólás témája: |
|
|
Nem azt mondták, hogy ha sikerül a kérvény felveszik nekünk a tárgyat? Lehet a TO elkezdte Vagy bilibe lóg a kezem?  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
maya
Csatlakozott: 2007.12.11. Kedd 15:28 Hozzászólások: 68 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2008 Feb. 04 Hétfő 21:35 Hozzászólás témája: |
|
|
Nem azt mondták, hogy ha sikerül a kérvény felveszik nekünk a tárgyat? Lehet a TO elkezdte Vagy bilibe lóg a kezem?  |
Sziasztok!
A Félreértések elkerülése végett. Még kezdetben tárgyfelvételkor megosztották a sap kedd esti kurzust 12 hely a kgk-oknak volt fenntartva (ami sajnos betelt), a másik fele a nik-eseké. Most elkezték folyamatosan nik-es hallgatókkal feltölteni ezért van most már 15 fo rajta. Ha nem lesz több nik-es, akkor a kérvényen szereplo kgk-sok közül fogják az üres helyeket feltölteni. (elvileg)
Sajnos új kurzus kérvényezése nem sikerült.

A hozzászólás legutóbb maya által 2008 Feb. 04 Hétfő 22:21-kor lett szerkesztve, összesen 1 alkalommal. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Paleee

|
Elküldve: 2008 Feb. 04 Hétfő 21:49 Hozzászólás témája: |
|
|
VÉGRE VALAMI INFÓ!
Köszi, szóval a lényeg, hogy BE-SZÍV-TUK! Nem baj, majd jövore... |
|
Vissza az elejére |
|
 |
noodleey

|
Elküldve: 2008 Feb. 04 Hétfő 22:13 Hozzászólás témája: |
|
|
maya írta: |
Sziasztok!
A Félreértések elkerülése végett. Még kezdetben tárgyfelvételkor megosztották a sap kedd esti kurzust 12 hely a kgk-oknak volt fenntartva (ami sajnos betelt), a másik fele a nik-eseké. Ezeket a helyeket most elkezték folyamatosan nik-es hallgatókkal feltölteni ezért van most már 15 fo rajta. Ha nem lesz több nik-es, akkor a kérvényen szereplo kgk-sok közül fogják az üres helyeket kitölteni.
Sajnos ott volt egy nagy ha és egy új kurzus indítatása nem sikerült.
Sorry. |
Az jó, hogy elkezdik feltölteni majd velünk a helyeket, de 8-9 embert hogy fognak kiválogatni? Mert azt hiszem nem csak ennyien jelentkeztünk, hanem jóval többen.
Arról nem is beszélve, hogy holnap már kezdodik az óra, a következo félévi gyakfélévemhez pedig jó lenne az SAP mert ilyesmi területre megyek, ha minden igaz. Örülök, hogy aki gyors az fel tudja venni a tárgyat, és tökre nem érdekli a dolog mégis bejár majd mások helyett, akiket érdekelt volna a tárgy.  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
okjup
|
Elküldve: 2008 Feb. 04 Hétfő 22:58 Hozzászólás témája: |
|
|
Idézet: |
Örülök, hogy aki gyors az fel tudja venni a tárgyat, és tökre nem érdekli a dolog mégis bejár majd mások helyett, akiket érdekelt volna a tárgy.
|
Már ne is haragudj, de ez egy szabadon választott tárgy. Aki felvette, azt valószínuleg érdekli...
De a 12 hely tényleg röhejes... Egyébként meg valószínuleg jelentkezési sorrendben töltik fel a helyeket, bár én kételkedem benne, hogy egyáltalán sor kerül ilyesmire.... |
|
Vissza az elejére |
|
 |
noodleey

|
Elküldve: 2008 Feb. 05 Kedd 00:22 Hozzászólás témája: |
|
|
okjup írta: |
Idézet: |
Örülök, hogy aki gyors az fel tudja venni a tárgyat, és tökre nem érdekli a dolog mégis bejár majd mások helyett, akiket érdekelt volna a tárgy.
|
Már ne is haragudj, de ez egy szabadon választott tárgy. Aki felvette, azt valószínuleg érdekli...
De a 12 hely tényleg röhejes... Egyébként meg valószínuleg jelentkezési sorrendben töltik fel a helyeket, bár én kételkedem benne, hogy egyáltalán sor kerül ilyesmire.... |
Elég sokáig csak ez volt meghirdetve 12fore. Szóval aki fel akart venni infós szab. választhatót, vagy ezt vette fel vagy semmit. Szerintem azok után, hogy valaki felvette nem törodött vele, hogy meghirdették -e azóta a többit, örült, hogy fel tudta gyorsan venni.
Úgyh. szerintem nem mindenki azért van ott, mert érdekli. Ennyi erovel én se amiatt vagyok most Magic-en, mert annyira érdekel, csak nem volt más lehetoségem... és a 2 nagy különbség. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Paleee

|
Elküldve: 2008 Feb. 05 Kedd 06:23 Hozzászólás témája: |
|
|
Azt meg ne felejtsük el, hogy vannak olyanok, akik mindkettot felvették (SAP+Magic)
Amúgy respect Noodley, mélységesen egyetértek!! |
|
Vissza az elejére |
|
 |
|