Üdvözöl a Gazdinfo Portál  Gy.I.K.Gy.I.K.         CsoportokCsoportok         KeresésKeresés       ProfilProfil     
   Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned         BelépésBelépés
regisztráció   Regisztráció [ Főoldal ]     [ Hírek ]     [ Letöltések ]     [ Fórum ]     [ Galéria ]     [ Egyéb infók ]     [ KIN-Kupa ]     [ Könyvajánló ]   
SAP
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 19, 20, 21  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Tanulmányok
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Nono

HozzászólásElküldve: 2007 Jún. 29 Péntek 14:22    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

wlaszi írta:
szabadon választható info tárgyak?

nincs ilyenem. Van szab vál gazd, meg társadalom tud.
Rákeresni is próbáltam már, de úgy se találta.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
wlaszi
"az autista" ;)

HozzászólásElküldve: 2007 Jún. 29 Péntek 14:55    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ezt a screenshotot tudom mondani, ha ez nálad nem így néz ki, akkor -> Norbi.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Nono

HozzászólásElküldve: 2007 Jún. 29 Péntek 15:31    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hát nincs ilyenem...
Norbinak van e-mail címe?
Amúgy arról ,hogy mikor lesznek az órk, lehet vmit tudni? Vagy wlaszi, rajtad kívül nincs itt senki?
Vissza az elejére
wlaszi
"az autista" ;)

HozzászólásElküldve: 2007 Jún. 29 Péntek 15:42    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

SAP I. CS: 18:00-21:10 (illetve lesz egy másik labor, de annak még nincs idopontja)
SAP II. P: 18:00-21:10

mailcím: veghPONTnorbertKUKACkgkPONTbmfPONthu

De necces, mert péntek van és ugye holnap zárják a neptunt....szóval én telefonnal próbálkoznék.

Hát, a logok szerint azért még akadnak itt mások is (olyan napi ~250 fo, ami így uborkaszezonban nem is rossz), szóval nem csak én kísértek itt "hivatalból"
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Nono

HozzászólásElküldve: 2007 Jún. 29 Péntek 15:49    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nincs bennt...hétfon lesz...írtam egy email-t...És senki más nincs aki tudna valamit intézni Hát jól van...
Köszi
Vissza az elejére
pantomines

HozzászólásElküldve: 2007 Szept. 01 Szombat 09:36    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

sziasztok, azt szeretném megtudni, hogy van e értelme felvennem az sap 1-et, ha a 2-ot már nem fogom tudni?

Kaphatok e annyi tudást csak az 1-en, hogy kompenzálni tudja azt, hogy munka után ki kell mászni óbudára és estig ott kell ülni (ami most nekem így nagy áldozatnak tunik) nem beszélve arról, hogy még kb. 5000 ft-ot is kifizetek érte.
Vissza az elejére
wlaszi
"az autista" ;)

HozzászólásElküldve: 2007 Szept. 01 Szombat 09:47    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

A mostani sap I. már azt az anyagot adja le amit én sap I-II.-n tanultam.
Hogy megéri-e? Ez egy relatív kérdés. Én hasznosnak találtam, de kétségtelen, hogy ettol még nem leszel profi, és ha melóhelyre kerülsz akkor még boven lesz mit tanulnod, ám ha úgy veszed, hogy lehúztál itt x évet és csak ez az egyetlen valóban olyan tárgy amihez a szakodnak köze van és gyakorlatorientált, akkor az az 5000 pénz kutyafüle.

Most tudod azt, hogy mi az a vállalaatirányítási rendszer, miként tervezték meg, milyen elonyöket nyújt, stb. De még a büdös életben nem láttál ilyet, mi több, nem is klikkolgattál benne. Szerintem ez egy óriási hátrány, amit célszeru orvosolni.

Az oktató egy full rendes és korrekt ember, ha kérdésed van tuti válaszol de legkésobb a köv órára, tehát ha mélyebben szeretnél beletekinteni a lehetoség megvan.
Vissza az elejére
Alina

HozzászólásElküldve: 2007 Szept. 01 Szombat 10:35    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ehhez még hozzátenném,hogy nem fog az önéletrajzodban rosszul kinézni,hogy tanultál ilyet is.
Vissza az elejére
pantomines

HozzászólásElküldve: 2007 Szept. 01 Szombat 10:54    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Köszi a válaszokat, azt hiszem akkor megéri az áldozatot.
Vissza az elejére
Nono

HozzászólásElküldve: 2007 Szept. 02 Vasárnap 15:05    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

No de hogy akarod felvenni,ha nincs hely? Nekem nyár elején már ez volt a problémám, a másik meg az, hogy nem találtam a neptunban a tárgyat, mert nekem nincs olyan fülem, hogy szeb. vál. info. tárgy...ez meg milyen má?...
Vissza az elejére
wlaszi
"az autista" ;)

HozzászólásElküldve: 2007 Szept. 02 Vasárnap 15:51    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

beszélj Schmuck Balázzsal (schmuck.balazs KUKAC nik.bmf PONT hu), eddig mindig megoldotta kb 24 órán belül...
Vissza az elejére
pantomines

HozzászólásElküldve: 2007 Szept. 02 Vasárnap 18:23    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nono írta:
No de hogy akarod felvenni,ha nincs hely?

Nekem már fel van véve, a leadásán gondolkodtam.
Vissza az elejére
Nono

HozzászólásElküldve: 2007 Szept. 05 Szerda 12:36    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nekem az csak jó lenne, ha te leadnád, mivel betelt a létszám...viszont más is pályázik a helyedre rajtam kívül. Sad
Vissza az elejére
Nono

HozzászólásElküldve: 2007 Szept. 05 Szerda 12:40    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Aki szeretne még SAP One hallgató lenni, akkor ide jelezzen, mert így kérvényezhetnék egy új kurzus indítását...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vissza az elejére
baffia
Szponzor

HozzászólásElküldve: 2007 Szept. 05 Szerda 12:48    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Engem felírhatsz! Sot, ha ezen áll, vagy bukik, tudok hozni még egy embert... Cool
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához
Időzóna: (UTC +1 óra) [DST bekapcsolva]
   Tartalomjegyzék -> Tanulmányok
10 / 21 oldal Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 19, 20, 21  Következő

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.