Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
Szerző |
Üzenet |
Curse
|
Elküldve: 2007 Jan. 19 Péntek 10:54 Hozzászólás témája: |
|
|
Megnéztem az órarendet ami a hírben most kikerült (köszönjük , soha nem jöttem volna rá, hogy ott kell keresni és nem a kando.hu -n). Gondom van vele mert nem igazán értem
III. évfolyam, péntek: VI + KI -> ez micsoda? A VIR és a Kerinfo lenne? Összevonva? Vagy úgy megtartva, hogy mondjuk 6 hétig az egyik, utána 6 hétig csak a másik?
Emellett feltunt, hogy nemcsak a bef inf ell óra hiányzik róla, hanem a Magic L1-ese is. Nem hinném, hogy 48 embernek akar órát tartani egy 24 fos teremben. A fejl. rendszerekbol csak 1 gyak van, az okés... de a Magic-el valami szerintem nem stimmel.
Gondoltam elobb írok ide és csak ezután Schmuck Balázsnak... |
|
Vissza az elejére |
|
 |
wlaszi "az autista" ;)
Csatlakozott: 2003.11.09. Vasárnap 1:00 Hozzászólások: 1687 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2007 Jan. 19 Péntek 12:27 Hozzászólás témája: |
|
|
Curse írta: |
Megnéztem az órarendet ami a hírben most kikerült (köszönjük , soha nem jöttem volna rá, hogy ott kell keresni és nem a kando.hu -n). Gondom van vele mert nem igazán értem  |
Hidd el, másnak sem volt evidens...és másnak sem egyértelmu
III. évfolyam, péntek: VI + KI -> ez micsoda? A VIR és a Kerinfo lenne? Összevonva? Vagy úgy megtartva, hogy mondjuk 6 hétig az egyik, utána 6 hétig csak a másik? |
Ha jól emélkszem akkor tényleg ilyen rotációs rendszer volt kerinfo gyaknál...és valóban: VI = VIR, KI = Kerinfo (csak tudnám miért van 1 táblázaton belül 2 jelölés).
Emellett feltunt, hogy nemcsak a bef inf ell óra hiányzik róla, hanem a Magic L1-ese is. Nem hinném, hogy 48 embernek akar órát tartani egy 24 fos teremben. A fejl. rendszerekbol csak 1 gyak van, az okés... de a Magic-el valami szerintem nem stimmel. |
2 ember 1 gépnél, nem lehetetlen...foleg, hogy szerintem a diákok lelkesedése úgyis csökkenni fog 1-2 hét után...
Jó elv .) |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Alina
|
Elküldve: 2007 Jan. 19 Péntek 16:31 Hozzászólás témája: |
|
|
Szvsz a magicet csütörtökre akarták kiírni meg a másikat is. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Alina
|
Elküldve: 2007 Jan. 19 Péntek 16:32 Hozzászólás témája: |
|
|
De ez csak egy tipp |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Pilla
|
Elküldve: 2007 Jan. 23 Kedd 12:37 Hozzászólás témája: |
|
|
eltüntek a tárgyak amit tegnap felvettem:( |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Csabeeka

Csatlakozott: 2003.12.03. Szerda 17:02 Hozzászólások: 87 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2007 Jan. 23 Kedd 13:08 Hozzászólás témája: |
|
|
Megnéztem az órarendet ami a hírben most kikerült (köszönjük , soha nem jöttem volna rá, hogy ott kell keresni és nem a kando.hu -n). Gondom van vele mert nem igazán értem
III. évfolyam, péntek: VI + KI -> ez micsoda? A VIR és a Kerinfo lenne? Összevonva? Vagy úgy megtartva, hogy mondjuk 6 hétig az egyik, utána 6 hétig csak a másik?
Emellett feltunt, hogy nemcsak a bef inf ell óra hiányzik róla, hanem a Magic L1-ese is. Nem hinném, hogy 48 embernek akar órát tartani egy 24 fos teremben. A fejl. rendszerekbol csak 1 gyak van, az okés... de a Magic-el valami szerintem nem stimmel.
Magicra a válasz: az elso órán feltehetoleg ketté lesz bontva a társaság, a többi órára meg úgyis csak átlag 10-15-en fognak bejárni
VI+KI a VIR gyakorlati órái-laborjai (mint tavaly) |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Atis
Csatlakozott: 2004.09.26. Vasárnap 13:21 Hozzászólások: 16 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2007 Jan. 26 Péntek 10:40 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!
Kerinfóról tud valaki valami érdemlegeset? (pl. hogy mikor bovítik ki a férohelyeket gyakon) |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Csabeeka

Csatlakozott: 2003.12.03. Szerda 17:02 Hozzászólások: 87 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2007 Jan. 26 Péntek 12:58 Hozzászólás témája: |
|
|
Mondjuk, akkor ha azt kérvényezed a tárgyfelelos intézetnél
(NIK SZTI - Schmuck) |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Atis
Csatlakozott: 2004.09.26. Vasárnap 13:21 Hozzászólások: 16 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2007 Jan. 26 Péntek 18:24 Hozzászólás témája: |
|
|
Már szóltam neki múlt héten. Csak eddig nem volt semmi fejlemény. Gondoltam nem egyedül járok ebben a cipoben.  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
szlatmik
|
Elküldve: 2007 Jan. 29 Hétfő 14:03 Hozzászólás témája: |
|
|
Én is írtam neki,de semmi válasz nem jött pedig eltelt már egyhét.
Tud valaki arról valamit,h miért írja azt,h "nem tud tárgyat felvenni,mert nincs kurzusjelentkezési idoszak"? Elvileg reghéten kéne tudni tárgyat felvenni,vagy nem? |
|
Vissza az elejére |
|
 |
rex
|
Elküldve: 2007 Jan. 29 Hétfő 16:12 Hozzászólás témája: |
|
|
szlatmik írta: |
Én is írtam neki,de semmi válasz nem jött pedig eltelt már egyhét.
Tud valaki arról valamit,h miért írja azt,h "nem tud tárgyat felvenni,mert nincs kurzusjelentkezési idoszak"? Elvileg reghéten kéne tudni tárgyat felvenni,vagy nem? |
Holnap 8h-tól lehet... |
|
Vissza az elejére |
|
 |
okjup
|
Elküldve: 2007 Jan. 30 Kedd 12:14 Hozzászólás témája: |
|
|
Hali!
Ha szerdán leadom az indexem, akkor csütörtökön még tudok felvenni/leadni tárgyat, ugye? |
|
Vissza az elejére |
|
 |
wlaszi "az autista" ;)
Csatlakozott: 2003.11.09. Vasárnap 1:00 Hozzászólások: 1687 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2007 Jan. 30 Kedd 12:57 Hozzászólás témája: |
|
|
okjup írta: |
Hali!
Ha szerdán leadom az indexem, akkor csütörtökön még tudok felvenni/leadni tárgyat, ugye? |
Igen. A leadással csak beiratkozol + a papirosal kijelented, hogy minden benne van. Reghét végéig felvehetsz még bármit. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
okjup
|
Elküldve: 2007 Jan. 30 Kedd 13:46 Hozzászólás témája: |
|
|
Köszi! |
|
Vissza az elejére |
|
 |
mmarcsi
|
Elküldve: 2007 Jan. 31 Szerda 18:42 Hozzászólás témája: |
|
|
Helloka! Van valaki ,akinek idén nem sikerült az igam tárgyat teljesítenie?
A tanárúr listája szerint rajtam kívül van még 10 emberke, de nem ismerem oket. Ha olvasná valaki közületek, írjatok ide vagy az mmarcsi "kukac" mailbox "pont" hu címre, mert egy ember nem tud sok vizet zavarni egy tantárgy érdekében.
Elore is köszi.
szerk: egye fene, ma jó kedvem van. ha nem akarsz napi 10-20 (és egyre több) spamet kapni, akkor az e-mail címedet a módosított formában írd ki nyilvános helyekre... aramoro |
|
Vissza az elejére |
|
 |
|