Üdvözöl a Gazdinfo Portál  Gy.I.K.Gy.I.K.         CsoportokCsoportok         KeresésKeresés       ProfilProfil     
   Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned         BelépésBelépés
regisztráció   Regisztráció [ Főoldal ]     [ Hírek ]     [ Letöltések ]     [ Fórum ]     [ Galéria ]     [ Egyéb infók ]     [ KIN-Kupa ]     [ Könyvajánló ]   
L.C.C.I. Nyelvvizsga
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 11, 12, 13  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Tanulmányok
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
ggirl

HozzászólásElküldve: 2007 Jan. 26 Péntek 12:29    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

szilvi82 írta:
Sziasztok Mindenki!

Azzal kapcsolatosan érdeklodnék, hogy lenne olyan, aki szeretne LCCI nyelvizsgára felkészíto tanfolyamon részt venni, és ha igen hányan!Ugyanis én szeretnék, de úgy tudoma suliban nem indul tanfolyam..szóval ha lenne elég jelentkezo, beszélnék a nyelvi intézettel ezzel kapcsolatban.

Üdv

Szia!

Engem érdekel a dolog, én szeretnék a következo félévben felkészíto tanfolyamra járni.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
ggirl

HozzászólásElküldve: 2007 Jan. 30 Kedd 15:00    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok Mindenki!

Azzal kapcsolatosan érdeklodnék, hogy lenne olyan, aki szeretne LCCI nyelvizsgára felkészíto tanfolyamon részt venni, és ha igen hányan!Ugyanis én szeretnék, de úgy tudoma suliban nem indul tanfolyam..szóval ha lenne elég jelentkezo, beszélnék a nyelvi intézettel ezzel kapcsolatban.

Üdv

Szia!

Tudsz valamit az LCCI felkészítorol? Jó lenne, ha indulna. Szerintem lenne rá elég jelentkezo.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
én

HozzászólásElküldve: 2007 Márc. 14 Szerda 14:49    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Tud valaki infót adni arról, hogy a soron következo április 14-én esedékes LCCIEFB szóbelin milyen tételek várhatók?
Köszi a segítséget!
Üdv! És jó felkészülést!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Idi

HozzászólásElküldve: 2007 Márc. 20 Kedd 16:31    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok,

Tudja valaki, hogy hol tudom megnézni az áprilisi vizsgát követo alkalmak dátumait? Mert ez így elég közeli, de az azt követot már bevállalnám.
A tételeket pedig én is megköszönném.
Vissza az elejére
wlaszi
"az autista" ;)

HozzászólásElküldve: 2007 Márc. 20 Kedd 16:41    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Idi írta:
Sziasztok,

Tudja valaki, hogy hol tudom megnézni az áprilisi vizsgát követo alkalmak dátumait? Mert ez így elég közeli, de az azt követot már bevállalnám.

http://kgk.bmf.hu/node/72

Idézet:

Február:
2007. február 2. péntek
Jelentkezési határido: 2007. január 4.

Április:
2007. április 14. szombat
Jelentkezési határido: 2007. március 8.

Június:
2007. június 29. péntek
Jelentkezési határido: 2007. május 25.

Szeptember:
2007. szeptember 7. péntek
Jelentkezési határido: 2007. augusztus 9.

November:
2007. november 17. szombat
Jelentkezési határido: 2007. október 18.

A várható tételekrol fogalmam sincs...
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Idi

HozzászólásElküldve: 2007 Márc. 21 Szerda 10:55    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

wlaszi írta:
Idi írta:
Sziasztok,

http://kgk.bmf.hu/node/72

Idézet:

Február:
2007. február 2. péntek
Jelentkezési határido: 2007. január 4.

Április:
2007. április 14. szombat
Jelentkezési határido: 2007. március 8.

Június:
2007. június 29. péntek
Jelentkezési határido: 2007. május 25.

Szeptember:
2007. szeptember 7. péntek
Jelentkezési határido: 2007. augusztus 9.

November:
2007. november 17. szombat
Jelentkezési határido: 2007. október 18.

A várható tételekrol fogalmam sincs...

köszi Wlaszi, tudtam, hogy rád számíthatok! Very Happy
Vissza az elejére
P75

HozzászólásElküldve: 2007 Jún. 20 Szerda 00:23    Hozzászólás témája: lcci Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

S.O.S. tudna nekem valaki segíteni abban, hogy a letöltheto LCCI szóbeli kidolgozott tételek mennyire használhatóak? Úgy értem fedi ez a követelményeket? Illetve nagyon fontos lenne, hogy tudja -e valaki mik voltak az ide tételek szóbelin?! Sokat segítene, ha valaki megosztaná ezeket az infókat velem! 29-én vizsgázom!
Elore is köszi mindenkinek!!!!!!
Vissza az elejére
wlaszi
"az autista" ;)

HozzászólásElküldve: 2007 Jún. 20 Szerda 00:32    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

annyit tudok mondani, hogy ezeket a tételeket anno egy (igen jó és alapos) tanár átnézte...szóval nyelvtani/tartalmi hiba nem hiszem, hogy van benne.
A használhatóságáról nem tudok nyilatkozni, se az idei tételekrol. Sad
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Zsuzscsi

HozzászólásElküldve: 2007 Jún. 20 Szerda 07:19    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Februárban volt egy Paralimpiás téma, meg egy Bankkártya-hitelkártyás.
Vissza az elejére
P75

HozzászólásElküldve: 2007 Jún. 20 Szerda 09:10    Hozzászólás témája: lcci Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia!
Nagyon köszi a választ, esetleg nem tudsz nekem tippet adni arra, hogy a Parolimpiához hol találok anyagot?Pont ez az a tétel amivel gondban vagyok.
Vissza az elejére
Zsuzscsi

HozzászólásElküldve: 2007 Jún. 20 Szerda 09:30    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ahhoz nekünk sem volt tételünk, de ha körbenézel valahol a neten, biztos találsz róla használható információkat. Azt hiszem, az ehhez kapcsolódó szituáció valami olyasmi volt, hogy neked kell meggyozni a szponzorokat, vagy a "bizottságot", hogy szervezzenek egy paralimpiát.
A tételekhez sosem ragaszkodnak szorosan, csak a témáról kell tudni beszélni.
Vissza az elejére
P75

HozzászólásElküldve: 2007 Jún. 20 Szerda 10:32    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

wlaszi! Köszi szépen az infót csak azt nem tudom a Paralimpiáról hol találok vajon anyagot? Tudnál tippet adni?

A hozzászólás legutóbb P75 által 2007 Jún. 20 Szerda 10:39-kor lett szerkesztve, összesen 1 alkalommal.
Vissza az elejére
P75

HozzászólásElküldve: 2007 Jún. 20 Szerda 10:34    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Zsuzscsi! Ok ez jó hír majd akkor összeszedek ezt-azt róla.Annyi csak elég lesz, ha ezt húzom netán.
Vissza az elejére
saco

HozzászólásElküldve: 2007 Jún. 20 Szerda 11:54    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Én a Paraolimpiát húztam Smile Csak lökni kell a dumát és nem lesz gond, ami eszedbe jut!

HozzászólásElküldve: 2007 Jún. 20 Szerda 16:48    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Köszi a bíztatást saco!
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához
Időzóna: (UTC +1 óra) [DST bekapcsolva]
   Tartalomjegyzék -> Tanulmányok
7 / 13 oldal Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 11, 12, 13  Következő

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.