Üdvözöl a Gazdinfo Portál  Gy.I.K.Gy.I.K.         CsoportokCsoportok         KeresésKeresés       ProfilProfil     
   Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned         BelépésBelépés
regisztráció   Regisztráció [ Főoldal ]     [ Hírek ]     [ Letöltések ]     [ Fórum ]     [ Galéria ]     [ Egyéb infók ]     [ KIN-Kupa ]     [ Könyvajánló ]   
SAP
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 19, 20, 21  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Tanulmányok
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Böbi

HozzászólásElküldve: 2006 Szept. 07 Csütörtök 13:10    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Van egy végső megoldás szerintem.

Mi lenne, ha legalább azt elérnék hogy egy akkora teremben legyenek tartva az órák ahova mi is beférünk, így be tudnánk járni fakultatívan.
Legfeljebb nem kapunk jegyet és nem lesz benne az indexbe hogy mi jártunk erre az órára.
Nekünk ugyis a tudás számit nem?
Ezt el lehetne intézni? Rolling Eyes
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
aramoro
Moderátor

HozzászólásElküldve: 2006 Szept. 07 Csütörtök 13:17    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Böbi írta:
Van egy végső megoldás szerintem.

Mi lenne, ha legalább azt elérnék hogy egy akkora teremben legyenek tartva az órák ahova mi is beférünk, így be tudnánk járni fakultatívan.
Legfeljebb nem kapunk jegyet és nem lesz benne az indexbe hogy mi jártunk erre az órára.
Nekünk ugyis a tudás számit nem?
Ezt el lehetne intézni? Rolling Eyes

a felvetés jogos és (leszámítva azokat, akiknek fontos a 4 kredit ahhoz, hogy meglegyen a 15) elfogadható is lenne, de tudomásom szerint a NIK-en nincs olyan labor, ahova ~40 ember beférne (22 fős a kiírt NIK-es kurzus, ehhez a ma reggeli állapot szerint lennénk még 17-en gazdinfosok...)
Schmuckot meg továbbra sem lehet elérni telefonon Sad
naju

HozzászólásElküldve: 2006 Szept. 07 Csütörtök 13:44    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ohh, ha csak a Kari Tanácson múlik, akkor lesz óránk! Wink Ott mindig mindent meg szoktak szavazni ami nem érinti túl mélyen a pénztárcájukat Rolling Eyes Egyébként meg nem hiszem, hogy az ott ülők nagyrészét különösebben érdekelné, hogy hány és milyen tantárgyai vannak a gazdinfósoknak és hogy mit akarnak még tanulni. Inkább azon fognak csodálkozni, hogy még tanulni akarunk!!!

Én azt javasolnám, hogy Baffia Gyurival egyeztessetek, mert ő intézte a Delphit és sikerült!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
baffia
Szponzor

HozzászólásElküldve: 2006 Szept. 07 Csütörtök 15:35    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Tavalyelőtt mi a delphit egyszerűen csak elkezdtük nagy sebtiben, és már az első zéhát írtuk, mikor engedélyezték a tárgy felvételét. Különösebben mi nem intéztünk ott semmit, Nagy István kérésére a NIK átszólt a KGK-ra, írtunk ehhez egy listát a kérelmező hallgatók neptunkódjaival, aztán ennyi. A TO év közben felvette a Neptunban is, meg az indexünkben is a tárgyat.

Szerintem ennek precedensértékére hivatkozva zaklassátok Holyinkát/Schmuckot, és kezdjetek el bejárni. (Ha lesz hely)

Ebben a félévben én passzívon vagyok, de ha jövőre indul, én is megyek sapra, az tutti!
aramoro
Moderátor

HozzászólásElküldve: 2006 Szept. 07 Csütörtök 16:08    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

baffia írta:
Tavalyelőtt mi a delphit egyszerűen csak elkezdtük nagy sebtiben, és már az első zéhát írtuk, mikor engedélyezték a tárgy felvételét. Különösebben mi nem intéztünk ott semmit, Nagy István kérésére a NIK átszólt a KGK-ra, írtunk ehhez egy listát a kérelmező hallgatók neptunkódjaival, aztán ennyi. A TO év közben felvette a Neptunban is, meg az indexünkben is a tárgyat.

Szerintem ennek precedensértékére hivatkozva zaklassátok Holyinkát/Schmuckot, és kezdjetek el bejárni. (Ha lesz hely)

Ebben a félévben én passzívon vagyok, de ha jövőre indul, én is megyek sapra, az tutti!

köszönjük a gyakorlati tapasztalatot és a taktikai tanácsot Smile
ha rajtunk múlik, már idén is lesz kurzus (jelenleg 17 lelkes önkéntest számlál kis csapatunk, dacára a nagyon esti időpontnak). talán ha egyszer beindul a dolog (és a későbbi években is lesz kellő számú érdeklődő), akkor jövőre sem csak a NIK-eseknek lesz SBO.
Krécia

HozzászólásElküldve: 2006 Szept. 08 Péntek 14:41    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Meg tudná mondani vki, hogy mikor lesz az első SAP óra? Végülis lesz külön ea. is?

Előre is köszi!
Vissza az elejére
wlaszi
"az autista" ;)

HozzászólásElküldve: 2006 Szept. 08 Péntek 14:46    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Krécia írta:
Sziasztok!

Meg tudná mondani vki, hogy mikor lesz az első SAP óra? Végülis lesz külön ea. is?

Előre is köszi!

Papír szerint jövőhét csütörtök 18:00kor Óbudán az 1.15-ben. Külön előadás szerencsére nem lesz...nem volt elég egy IGAM?

Ha addig változik valami, akkor az itt egészen biztos, hogy ki lesz hírdetve.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
aramoro
Moderátor

HozzászólásElküldve: 2006 Szept. 08 Péntek 16:04    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

wlaszi írta:
Krécia írta:
Sziasztok!

Előre is köszi!

Papír szerint jövőhét csütörtök 18:00kor Óbudán az 1.15-ben. Külön előadás szerencsére nem lesz...nem volt elég egy IGAM?

Ha addig változik valami, akkor az itt egészen biztos, hogy ki lesz hírdetve.

akkor most helyesbítenék: lesz külön előadás...

ma voltam Schmucknál, átadtam neki az önként jelentkezők listáját (amit mindjárt pontosítok is itt)
annyi változás van, hogy az előadás csütörtökön 18:00-18:40-ig lesz (mielőtt megindul a zúgolódás, valószínűsítem, hogy minden második héten lesz 2x40 perc és nem hetente 40), a labor pedig pénteken 18:00-tól 20:20-ig. mese nincs, máskor nem volt hely. lehetett volna még pénteken 16:20tól, de az semmiképp nem lett volna jó, mert a 13:00-ás menitréningről nem értek volna át az emberek kezdésre. ez van ezt kell szeretni...

mint azt a feljebb hivatkozott postomba utólag beszerkesztettem, a listán szereplőknek (akik írtak nekem, hogy jönni akarnak) a neptunban Schmuck felveszi a tárgyat (legalábbis nekem ezt mondta). az indexbe a következőket kell beírni:

neptunkód: NSTBO1SVNK
tárgy neve: SAP Business One
tárgyfelelős: Dr. Holyinka Péter
kredit: 4
követelmény: Vizsga
előadás: 1
gyakorlat: 0
labor: 3

mindezek mellett félév közben még ki kell majd járnunk, hogy a kgk kari tanács elfogadja ezt a tárgyat (ez ugye elsősorban azoknak fontos, akiknek számít a +4 kredit illetve akik kreditarányosan fizetnek költségtérítést), de erre legalább lesz időnk, nem két nap alatt kell elintézni egy szarul (se) működő neptun mellett...)

én ennyit tudtam ma hozzátenni ehhez az ügyhöz. most másfél napig nem leszek net-közelben, így addig kérdésekre sem tudok válaszolni.
saco

HozzászólásElküldve: 2006 Szept. 08 Péntek 18:12    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Én is Én is! Írtam neki, h addjon hozza a listához :O Remélem hozzáad
Moderátor

HozzászólásElküldve: 2006 Szept. 10 Vasárnap 20:00    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

FIGYELEM!!!

jelen pillanatban azoknak, akik csütörtök estig jelentkeztek, már fel van véve az SAP BO kurzusa a neptunban...

azok adatait, akik azóta jelezték részvételi szándékukat, már elküldtem Schmuck Balázsnak, de senki ne tápláljon túlzott reményeket, mert a férőhelyek száma (24) véges és mivel a gépek száma adja a szűk keresztmetszetet, ezért nem hinném, hogy tudnak majd bővíteni. persze minden megtörténhet, ha lenne elég ember még egy kurzushoz, az szvsz elég imponáló lenne a NIK-es illetékeseknek (12-14 fővel elvileg, az én tudomásom szerint már indulhat egy kurzus...)
Böbi

HozzászólásElküldve: 2006 Szept. 11 Hétfő 14:42    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ezen a héten lesz már előadás és gyak?
Pontosan hol lesz ha lesz?
Vissza az elejére
aramoro
Moderátor

HozzászólásElküldve: 2006 Szept. 11 Hétfő 21:17    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Böbi írta:
Ezen a héten lesz már előadás és gyak?
Pontosan hol lesz ha lesz?

lesz mindkettő. a hol még kérdéses, ezért nagyon javaslom, hogy mindenki legyen legkésőbb 17:50-kor a Bécsi úti épület aulájában, én meg addigra megtudom Schmucktól, hogy pontosan melyik előadóban lesz. a pénteki laborról jelenleg pont ugyanennyit tudok, de arról úgyis lesz szó az előadáson Smile
wlaszi
"az autista" ;)

HozzászólásElküldve: 2006 Szept. 15 Péntek 21:02    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ma nekifutottam az SAP telepítésnek, de beletört a bicskám. A kliens nem jeleníti meg a karaktereket, pontosabban olyna négyzeteket rajzol, mintha nem lenen telepítve valamilyen karakterkészlet.
Namármost így vakon nyomogatni, nem éppen a rendszerrel való ismerkedéshez alkalmas állapot, szóval ha valakinek összejött, esetleg tudja, hogy hol durrantottam el valamit (bár a next-next-ok, nem rejt semmi buktatót), az legyen olyan jó és ossze meg az infót.
Előre is köszönöm.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
naju

HozzászólásElküldve: 2006 Szept. 26 Kedd 13:06    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hello!
Meg tudná nekem valaki mondani, hogy most csütörtökön lesz-e előadás és pénteken is mennünk kell-e? Vagy csak pénteken lesz előadás???
Előre is köszi! Wink
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
aramoro
Moderátor

HozzászólásElküldve: 2006 Szept. 26 Kedd 13:14    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

naju írta:
Hello!
Meg tudná nekem valaki mondani, hogy most csütörtökön lesz-e előadás és pénteken is mennünk kell-e? Vagy csak pénteken lesz előadás???
Előre is köszi! Wink

tudtommal csütörtökön lesz előadás (és egyelőre úgy néz ki, pénteken labor is. de erre úgyis rá lehet kérdezni csütörtökön.) pénteken elvileg nem lehet előadás, mert az együtt van a nik-esekkel és akkor nem feltétlenül érnek rá. más kérdés, hogy 14-én sem tolongtak... Smile
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához
Időzóna: (UTC +1 óra) [DST bekapcsolva]
   Tartalomjegyzék -> Tanulmányok
5 / 21 oldal Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 19, 20, 21  Következő

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.