Üdvözöl a Gazdinfo Portál  Gy.I.K.Gy.I.K.         CsoportokCsoportok         KeresésKeresés       ProfilProfil     
   Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned         BelépésBelépés
regisztráció   Regisztráció [ Főoldal ]     [ Hírek ]     [ Letöltések ]     [ Fórum ]     [ Galéria ]     [ Egyéb infók ]     [ KIN-Kupa ]     [ Könyvajánló ]   
"A BMF csodálatos Neptun rendszere"
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 29, 30, 31 ... 74, 75, 76  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Tanulmányok
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Funk

HozzászólásElküldve: 2005 Aug. 30 Kedd 11:05    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

" A neptun karbantartás miatt délután 4 óráig nem használható " Very Happy

de végre már valami féle tájkoztatás! ez már haladás!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Deko

HozzászólásElküldve: 2005 Aug. 30 Kedd 11:06    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

wlaszi írta:
halkan jegyezném meg, hogy perpillanat a neptun főoldaláról a link le is van szedve...nézzétek csak meg alul az állapotsor-t vagy mit.

Gondolom nem véletlen szedték le...

akkor azt mondod Wlaszi, hogy hagyjuk a picsába az egészet?
Vissza az elejére
Deko

HozzászólásElküldve: 2005 Aug. 30 Kedd 11:09    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

egy nagyon hülye kérdés és lehet, hogy szénné égetem magamat vele, de a tárgyfelvételnél van jelentösége annak, hogy valami feketével vagy kékkel van írva?
Vissza az elejére
Nono

HozzászólásElküldve: 2005 Aug. 30 Kedd 11:11    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

igazad van. Akkor asszem hagyhatjuk az egészet. Kár a mókáért.
Vissza az elejére
Deko

HozzászólásElküldve: 2005 Aug. 30 Kedd 11:17    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

most lesheti az ember, hogy sikerül e neki felvenni a tárgyakat vagy sem...beszarás...
Vissza az elejére
longwild

HozzászólásElküldve: 2005 Aug. 30 Kedd 11:18    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hello mindenki!

Nos hat ez a neptun-mizeria ez nem egyszeru... Norbikaval kapcsolatban: a neptun dogleserol sztem nem feltetlenul o tehet : szombatdelutan illetve vasarnap nem tudtam belepni, mivvel az oldal be sem jott.... aztan h norbika v kifene agya nem birta tovabb h (hetfon) 2 oraja meg ya targyjelentkezes es megsem az mar mas kerdes...
Amugy mi volt az az olasz akarmi amiben reszt vett? Tok jo h megvan a telefonszama is
Ne martana kicsit kedveskedni neki Very Happy
Na tiszteletem a kgk-nak meg az oldal keszitoinek: longwild

A hozzászólás legutóbb longwild által 2005 Aug. 30 Kedd 11:23-kor lett szerkesztve, összesen 1 alkalommal.
Vissza az elejére
vip007

HozzászólásElküldve: 2005 Aug. 30 Kedd 11:23    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

longwild írta:
Hello mindenki!

Nos hat ez a neptun-mizeria ez nem egyszeru... Norbikaval kapcsolatban: a neptun dogleserol sztem nem feltetlenul o tehet mivel szombatdelutan illetve vasarnap nem tudtam belepni, mivvel az oldal be sem jott.... aztan h norbika v kifene agya nem birta tovabb h (hetfon) 2 oraja meg ya targyjelentkezes es megsem az mar mas kerdes...
Amugy mi volt az az olasz akarmi amiben reszt vett? Tok jo h megvan a telefonszama is
Ne martana kicsit kedveskedni neki

Nézd meg a norbertka.hu honlapot. Ott fent van, kattintgass bal oldalt. Nem semmi. Elolvastam, jól fel is húztam rajta magam Evil or Very Mad Twisted Evil

edit:norbika javítva norbertka.hu-ra. Sorry Wink

A hozzászólás legutóbb vip007 által 2005 Aug. 30 Kedd 11:33-kor lett szerkesztve, összesen 1 alkalommal.
Vissza az elejére
longwild

HozzászólásElküldve: 2005 Aug. 30 Kedd 11:26    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

vip007 írta:
longwild írta:
Hello mindenki!

Nos hat ez a neptun-mizeria ez nem egyszeru... Norbikaval kapcsolatban: a neptun dogleserol sztem nem feltetlenul o tehet mivel szombatdelutan illetve vasarnap nem tudtam belepni, mivvel az oldal be sem jott.... aztan h norbika v kifene agya nem birta tovabb h (hetfon) 2 oraja meg ya targyjelentkezes es megsem az mar mas kerdes...

Nézd meg a norbika.hu honlapot. Ott fent van, kattintgass bal oldalt. Nem semmi. Elolvastam, jól fel is húztam rajta magam Evil or Very Mad Twisted Evil

NOs : norbika.hu: nekem nem megy... vkinek??? vagy ot is ledosoltaak??? Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
Vissza az elejére
Pilla

HozzászólásElküldve: 2005 Aug. 30 Kedd 11:30    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

norbertka.hu
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
Deko

HozzászólásElküldve: 2005 Aug. 30 Kedd 11:36    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

vip007 írta:
longwild írta:
Hello mindenki!

Nézd meg a norbika.hu honlapot. Ott fent van, kattintgass bal oldalt. Nem semmi. Elolvastam, jól fel is húztam rajta magam Evil or Very Mad Twisted Evil

én csak azt nem értem, hogy ha tudják, hogy kicsoda, hol lakik...a haverja ez a "baja" aki a tájékoztatást írta nekünk, hogy mi is történt...szóval ha tudnak róla mindent akkor mi a faszért nem kapják el. nem emiatt a neptun miatt, mert ezzel csak a diákokat szívatta, hanem azért amiket régebben csinált. Én is végigolvastam a blogját innen tudok csak róla dolgokat, de nekem az jön le, hogy azt gondolja bármit megtehet...és tényleg megtehet. engem nem az zavar, hogy mit csinál, mert csinálja ha tényleg ennyire ért hozzá, csak az, hogy van aki ezt engedi.
Vissza az elejére
vip007

HozzászólásElküldve: 2005 Aug. 30 Kedd 11:45    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

longwild írta:

én csak azt nem értem, hogy ha tudják, hogy kicsoda, hol lakik...a haverja ez a "baja" aki a tájékoztatást írta nekünk, hogy mi is történt...szóval ha tudnak róla mindent akkor mi a faszért nem kapják el. nem emiatt a neptun miatt, mert ezzel csak a diákokat szívatta, hanem azért amiket régebben csinált. Én is végigolvastam a blogját innen tudok csak róla dolgokat, de nekem az jön le, hogy azt gondolja bármit megtehet...és tényleg megtehet. engem nem az zavar, hogy mit csinál, mert csinálja ha tényleg ennyire ért hozzá, csak az, hogy van aki ezt engedi.

Nekem ami lejött: Sztem fiatal korú. Volt/van dolga a rendőrséggel. Nagyképű, de ért hozzá valszeg, amit csinál. Sztem nem tudnak semmit rábizonyítani, mivel ügyes Exclamation . Azért gondolom figyelik olyanok, akik még ügyesebbek Exclamation Exclamation . Ilyenkor előjön az a probléma, hogy a bűnözők egy-két lépéssel mindig a bűnüldözők előtt járnak. Exclamation
Vissza az elejére
longwild

HozzászólásElküldve: 2005 Aug. 30 Kedd 11:55    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

person: Janos Angeli
address: Wellinger Corp. of DDoS Hungary
address: Torokugrato 6.
address: H-1118 Budapest
address: Hungary
mnt-by: NORB-MNT
phone: +36 20 5231353
fax-no: +36 20 5231353
e-mail: norbertka@dataserv.hu
nic-hdl: JA2447-RIPE
remarks: Please send all abuse and spam complaints to:
source: RIPE # Filtered

o vona a nagy hacker
Vissza az elejére
longwild

HozzászólásElküldve: 2005 Aug. 30 Kedd 11:58    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

ez az angeli nev meg kva ismeros de h honan? sztem mar hallottam a nevet eloben... evfolyamtarsam lett vna? vagy most az? :p
Vissza az elejére
Nono

HozzászólásElküldve: 2005 Aug. 30 Kedd 12:00    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

De vigyázat, fegyvere van...húúúú
A kis kemény gyerek! Vauu
Kis görcs
Van olyan ,aki még most is fennt tud lenni a neptunon?
Vissza az elejére
aramoro
Moderátor

HozzászólásElküldve: 2005 Aug. 30 Kedd 12:05    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

"A neptun délután 4óráig karbantartás miatt nem használható"

no comment
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához
Időzóna: (UTC +1 óra) [DST bekapcsolva]
   Tartalomjegyzék -> Tanulmányok
30 / 76 oldal Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 29, 30, 31 ... 74, 75, 76  Következő

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.