Üdvözöl a Gazdinfo Portál  Gy.I.K.Gy.I.K.         CsoportokCsoportok         KeresésKeresés       ProfilProfil     
   Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned         BelépésBelépés
regisztráció   Regisztráció [ Főoldal ]     [ Hírek ]     [ Letöltések ]     [ Fórum ]     [ Galéria ]     [ Egyéb infók ]     [ KIN-Kupa ]     [ Könyvajánló ]   
diplomaosztó
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 12, 13, 14  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Tanulmányok
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Tim

HozzászólásElküldve: 2009 Feb. 03 Kedd 20:07    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Petya írta:
Tim: dobtam mail-t.

Ejh a kapkodás... Elírtam a címet, eggyel feljebb, elnézést mea culpa kimaradt egy betu Rolling Eyes , de most már jó, tényleg! Bocsánat, aki küldött mélt azt így nem kaptam meg, kérném szépen mégegyszer :szépennéz:

timonaKUKACcitromailPONThu
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Petya
Szponzor

HozzászólásElküldve: 2009 Feb. 03 Kedd 20:43    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Np. Wink
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
pabber

HozzászólásElküldve: 2009 Feb. 03 Kedd 20:46    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Petya:

Engem is érint a nyelvvizsga ügy, február 6-án megyek írni.
Írsz emailt, hogy vissza tudjak írni neked? Nagyon jó lenne,ha meg tudnád gyorsítani valahogy, hogy minél hamarabb kijavítsák és megküldjék a bizonyítványt, mert szeretnék a diplomaosztón résztvenni, már le is államvizsgáztam.
A TO-n amúgy azt mondták, hogy igazolást nem fogadnak el,csak a bizonyítványt.

Orsi (orsojjaKUKAChotmail.com)
Vissza az elejére
Petya
Szponzor

HozzászólásElküldve: 2009 Feb. 03 Kedd 21:25    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Igen, ezért írtam fentebb is, hogy bizonyítvány kell, az igazolás nem elég. Ha az IBS-en vizsgáztok, akkor talizunk személyesen, és ott lesznek a szervezok is (természetesen nem a foiskolai tanárokra gondolok), de lehet csak az alap- és felsofok van az IBS-en.

Teljes nevet küldj pls a hollo.peterKUKACgmailPONTcom-ra!
Vissza az elejére
Tim

HozzászólásElküldve: 2009 Feb. 06 Péntek 09:08    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szisztok!

Köszönöm mindenkinek, aki írt nekem e-mailt talár ügyében Smile Megkaptam a leveleket és szorgalmasan gyujtöm az elérhetoségeket, sajnos még több mint a fele banda emailje nincs meg. Ráadásul amit a sulitól kaptam listát abban azok is benne vannak akiknek még nincs nyelvvizsgájuk, ez szintén nehezíto tényezo.

A jelmezkölcsönzoi terepet felmértem és igencsak silány a kínálat, ha van, akkor 15-20 db, mi ugye kissé többen vagyunk. Ha a nyelvvizsga nélküliek kiesnek akkor is 50 feletti lesz a létszám szerintem. Szóval elkezdtem foiskolák körében érdeklodni, hátha adnának kölcsön egyenlore a külker jelzett vissza, hogy hajlandóságot mutat. A talár persze nem lesz ingyen ezzel mindenki számoljon kb 4000 pénzt fejenként!

Szeretnék egy kis segítséget kérni, a listát szeretném felrakni gazdinfóra (wlaszi ebben remélem majd közremuködik, már elküldtem neki) hogy elérhessétek és email címekkel segítsetek nekem feltölteni a még hiányzókat (az új címeket küldjétek el nekem a timonaKUKACcitromailPONThu címre) és akikrol tudjátokk, hogy nincs nyelvvizsgájuk azt külön emeljétek ki.
Vissza az elejére
A/B

HozzászólásElküldve: 2009 Feb. 06 Péntek 11:37    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Diszkriminacio Razz Engem ne emeljetek ki mert nincs nyelvizsgam...ez nem a KSH. Sztem erdemesebb azt megtudnotok ki fog menni... Feleslegesen ne bereljetek... Meg furan fog kinezni 10 ember talarban Smile En mar jartam ugy hogy sajat penzbol fizettem ki mas balfassagat, szal ha ezt a talaros dolgot valaki nem komolyan gondolja, az most irjon a tim nek mert eleg duhito tud lenni ha utcso pervben visszamondjak...
Tim

HozzászólásElküldve: 2009 Feb. 06 Péntek 17:34    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

A/B írta:
Diszkriminacio Razz Engem ne emeljetek ki mert nincs nyelvizsgam...ez nem a KSH. Sztem erdemesebb azt megtudnotok ki fog menni... Feleslegesen ne bereljetek... Meg furan fog kinezni 10 ember talarban Smile En mar jartam ugy hogy sajat penzbol fizettem ki mas balfassagat, szal ha ezt a talaros dolgot valaki nem komolyan gondolja, az most irjon a tim nek mert eleg duhito tud lenni ha utcso pervben visszamondjak...

Nekem úgy is jó, ha azt emelitek ki akinek biztosan van nyelvvizsgája, A/B-nak igaza van csak tudjam hány emberrel kell kalkulálnom!!!
Vissza az elejére
grinny

HozzászólásElküldve: 2009 Feb. 07 Szombat 10:05    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

És esetleg ide gazinfóra csinálni egy olyan publikus listát, amin rajta vannak azok a nevek, amiket Tim kapott a sulitól, és mellé csak annyit írni, hogy kell/nem kell talár. Ez nem sérti azokat, akinek nem lett meg a nyelvvizsgájuk, vagy a számvitelük, vagy nem most államvizsgáznak, vagy csak nincs rá anyagi keretük, stb. De legalább így lehetne látni, hogy ha vki mellé még nincs írva semmi, akkor róla még nincs infó vagy egyáltalán meg sem lett kérdezve...

Csak egy ötlet.. ha szar, ne hordjatok le a sárga földig pls. Razz
Vissza az elejére
Tim

HozzászólásElküldve: 2009 Feb. 07 Szombat 11:41    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

grinny írta:
És esetleg ide gazinfóra csinálni egy olyan publikus listát, amin rajta vannak azok a nevek, amiket Tim kapott a sulitól, és mellé csak annyit írni, hogy kell/nem kell talár. Ez nem sérti azokat, akinek nem lett meg a nyelvvizsgájuk, vagy a számvitelük, vagy nem most államvizsgáznak, vagy csak nincs rá anyagi keretük, stb. De legalább így lehetne látni, hogy ha vki mellé még nincs írva semmi, akkor róla még nincs infó vagy egyáltalán meg sem lett kérdezve...

Csak egy ötlet.. ha szar, ne hordjatok le a sárga földig pls. Razz

Wlaszinak már elküldtem a listát amin az látszik, hogy kiknek tudom az elérhetoséget, ez akár bovítheto azzal, hogy ki jelzett vissza de elsodleges az lenne, hogy mindenkinek tudja küldeni majd emailt a pontos információkkal! Wlaszi?
Vissza az elejére
wlaszi
"az autista" ;)

HozzászólásElküldve: 2009 Feb. 07 Szombat 13:59    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

a lista itt letöltheto. A hír meg azért nem jelent még meg, mert az oldal döglodik. A javításán dolgozom, de nincs elég idom sajnos, mindig megtalálnak valamivel...de amint tudom megcsinálom.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Tim

HozzászólásElküldve: 2009 Feb. 07 Szombat 15:08    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Köszi! Remélem mihamarább megoldódik a gazdinfó is Smile

Tehát kedves segítokész mindenki fent a lista, rajta a nevek és X-el jelölve, hogy kinek tudom az elérhetoségét, pirossal akinek nincs nyelvvizsgája. Segítsetek teljessé tenni legyetek oly kedvesek!
Vissza az elejére
noodleey

HozzászólásElküldve: 2009 Feb. 08 Vasárnap 19:04    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Tim írta:

Tehát kedves segítokész mindenki fent a lista, rajta a nevek és X-el jelölve, hogy kinek tudom az elérhetoségét, pirossal akinek nincs nyelvvizsgája. Segítsetek teljessé tenni legyetek oly kedvesek!

Ha pirossal az van akinek nincs nyelvvizsgája, akkor Petya nagyon mérges lesz a felsofokú angol nyelvvizsgájával!! Smile (kéretik javítani )

Ellenben nekem pl. nincs szakmaim, szóval én mehetek pirossal, így el se megyek a diplomaosztóra.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
Tim

HozzászólásElküldve: 2009 Feb. 08 Vasárnap 19:58    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

noodleey írta:
Tim írta:

Ha pirossal az van akinek nincs nyelvvizsgája, akkor Petya nagyon mérges lesz a felsofokú angol nyelvvizsgájával!! Smile (kéretik javítani )

Ellenben nekem pl. nincs szakmaim, szóval én mehetek pirossal, így el se megyek a diplomaosztóra.

Köszi, párdon, és elnézést a malorért Petyától, akkor az én listámon javítom
Vissza az elejére
Petya
Szponzor

HozzászólásElküldve: 2009 Feb. 09 Hétfő 11:26    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sajnos nincs jó hírem a nyelvvizsgázóknak.

Bemásolom az üzenetet, melyet válaszul kaptam a bizonyítványok megérkezésének megsürgetésével kapcsolatban:

Idézet:
Az írásbeli dolgozatokat Angliában javítják, ezek megsürgetése lehetetlen. (más országban 2 hónap az eredményhirdetés, nálunk a jogszabály miatt 1 hónap). Igy a legjobb esetben március 6-án, de inkább az azt követo hétfon számitok az eredményekre. Igazolást szivesen adunk, de általában ezt nem szokták elfogadni. Az új kormányrendelet alapján (15 nap fellebbezés az eredményhirdetés után) a bizonyitvány is csúszik, ez újabb 1 hónap az eredményhirdetéstol számitva.

Confused
Vissza az elejére
wlaszi
"az autista" ;)

HozzászólásElküldve: 2009 Feb. 09 Hétfő 11:33    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

A listát frissítettem.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához
Időzóna: (UTC +1 óra) [DST bekapcsolva]
   Tartalomjegyzék -> Tanulmányok
9 / 14 oldal Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 12, 13, 14  Következő

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.